tips-modernt-sharepoint-intranät

Moderna sidor och bibliotek i SharePoint online

Med dagens moderna SharePoint online får du det enklare att utföra olika arbetsuppgifter. Det spelar ingen roll vilken roll och typ av användare du är, du hittar det stöd du behöver. Plattformen är tillgänglig och går att använda från olika typer av enheter.

Med hjälp av Microsofts tjänster och moderna bibliotek kan arbetet underlättas för dig och dina kollegor. Det som är bra med  moderna sidor och bibliotek i SharePoint är bla att man kan tillgängliggöra innehållet samt automatisera arbetsuppgifter. Skapa flöden som hjälper dig och dina kollegor i det dagliga arbetet. Webbdelar tillhanda håller en stor mämngd funktioner och med några enkla knapptryckningar bygger du upp ett flexibelt, relevant och dynamiskt innehåll. Innehåll som också går att målgruppsanpassa.

Lär dig mer om vad som menas med den moderna upplevelsen i detta inlägg, läs mer.

Med moderna gränssnittet för sidor och bibliotek är det lättare för dig och dina kollegor att samarbeta och dela idéer. Du kan göra det från olika enheter via responsiva sidor eller genom att använda någon av apparna Microsoft tillhandahåller. Välj den app eller den metod som passar just dig bäst.
Om appar och tjänster i Microsoft 365.

Det är viktigt att ditt intranätet  eller din digitala arbetsplats speglar behovet efter roll och tidpunkt. Med hjälp av Microsoft och SharePoint online får du tillgång till ett mobilt och smart intranät. Moderna sidor och bibliotek gör det lätt att skapa relevant  innehåll samt samarbeta. Kombinera dina moderna sidor och bibliotek i SharePoint online med en genomtänkt roll och identitetshantering för en flexibel och förvaltningsbar digital arbetsplats. Gör det lätt för dina användare att göra rätt. 

Lär dig mer om hur du kan arbeta med moderna sidor i SharePoint online här.

Vill du veta mer om hur just du kan nyttja kraften i SharePoint Online med dess moderna sidor och bibliotek? Tveka inte att höra av dig till oss på Smartsmiling. Vi hjälper dig dessutom att ha en säker identitetshantering och hjälper dig också att automatisera uppgifter där det går. Kontakta oss på info@smartsmiling.se

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

anette.lonnberg@anytrust.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.