Experter inom identitetshantering

Vi på Smartsmiling är experter inom identitetshantering. Det innebär att vi för dig och din organisation ser till att rätt person har rätt behörigheter vid rätt tillfälle och av rätt anledning. När vi jobbar med dig och dina medarbetare kommer vi ihåg  – och förstår att människan är både en rationell som  intuitiv varelse. Vi förstår och kan tekniken men glömmer inte bort användarnas perspektiv och upplevelse. Vår expertis inom identitetshantering är inte endast ett teknikperspektiv.

Med en trygg och säker identitetshantering lägger du grunden för din digitala arbetsplats. Läs mer om det här

Dagens och framtidens arbetsplatser blir alltmer digitala. Vi har också idag en mer flexibel arbetsplats i form av varifrån man arbetar och med vilka enheter. Med en genomtänkt identitetshantering baserat på era användarfall så ser vi till att skapa de roller och förutsättningar som krävs just i er organisation.

Smartsmiling bygger lösningar för identitetshantering i cloud-, on-prem– och hybridmiljöer för dig och din organisation. Lösningarna vi erbjuder dig är baserade på ledande och moderna teknologier. Vi jobbar främst med OneIdentity och Microsoft Identity Manager.

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

anette.lonnberg@anytrust.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.

Vill du veta mer och är intresserad av vår expertis inom identitetshantering? Hör av dig!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.