Kontakt

Välkommen att kontakta oss! I sidfoten hittar du adresserna till våra kontor i Karlstad och Göteborg. Du kan även använda kontaktformuläret här på sidan.
Du når oss via mejl på info@anytrust.se
Gäller det supportfrågor eller supportärende så använd denna länk.

För att få tillgång till vår supportportal kontakta din kundansvarige.


Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda, eller vill  komma i kontakt med någon av oss på Anytrust?  Då når du oss enklast på någon av våra kontaktytor här på sidan. Gäller dina frågor ett supportärende? Kontakta oss via vår supportmejl, support@anytrust.se. Om det är mer brådskande har du också alternativet att kontakta din affärsansvarige.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontaktpersoner

Andreas Warg

VD
andreas.warg@anytrust.se

Vår VD är en glad Göteborgare som brinner för det som han anser vara viktigt i livet, det vill säga att må bra ihop med nära och kära, kollegor och kunder. Andreas är utbildad civilingengör inom datateknik, med hjärta för bade hård- och mjukvaruutveckling. På senare år har han rört sig från att ha händerna i tekniken, till att bygga morgondagens konsultstjärnor.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

anette.lonnberg@anytrust.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.

Rikard Boström

rikard.bostrom@anytrust.se

Rikard Boström är entreprenör med över 25 års erfarenhet inom IT-konsultbranschen och är en av grundarna av Anytrust.
Rikard är delaktig i bolagets strategier, försäljning och projektleveranser.