Kontakt

Välkommen att kontakta oss! I sidfoten hittar du adresserna till våra kontor i Karlstad och Göteborg. Du kan även använda kontaktformuläret här på sidan.
Du når oss via mejl på info@smartsmiling.se
Gäller det support så använd support@smartsmiling.se. För mer brådskande ärenden -kontakta din kundansvarige.


Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda, eller vill  komma i kontakt med någon av oss på Smartsmiling?  Då når du oss enklast på någon av våra kontaktytor här på sidan. . Gäller dina frågor ett supportärende? Kontakta oss via vår supportmejl, support@smartsmiling.se. Om det är mer brådskande har du också alternativet att kontakta din affärsansvarige.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontaktpersoner

Andreas Warg

VD
andreas.warg@smartsmiling.se

Vår VD är en glad Göteborgare som brinner för det som han anser vara viktigt i livet, det vill säga att må bra ihop med nära och kära, kollegor och kunder. Andreas är utbildad civilingengör inom datateknik, med hjärta för bade hård- och mjukvaruutveckling. På senare år har han rört sig från att ha händerna i tekniken, till att bygga morgondagens konsultstjärnor.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Vice VD, Sälj- & marknadsansvarig
anette.lonnberg@smartsmiling.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar.

Rikard Boström

rikard.bostrom@smartsmiling.se

Rikard Boström är entreprenör med över 25 års erfarenhet inom IT-konsultbranschen och är en av grundarna av Smartsmiling.
Rikard är delaktig i bolagets strategier, försäljning och projektleveranser.

Jan Hesselgren

jan.hesselgren@smartsmiling.se

Jan har under mer än 25 år arbetat med infrastrukturer för distribuerade datormiljöer och processer för hantering av klientmiljöer i privata och offentliga organisationer (kommuner, landsting och myndigheter). Han har god kunskap kring teknisk infrastruktur med fokus på Microsofts plattform med komponenter som Azure, Intune, Active Directory, MIM, SCCM, Windows m.fl..