Välkommen till Webinar om IAM

IAM i en allt mer komplex IT miljö

Webinaret hålls den 21 Oktober kl 14:00

Anmäl dig på denna länk

Anytrust bjuder in till ett webinar om IAM i en alltmer komplex IT miljö. Organisationers data flyttar alltmer ut i molntjänster och användandet av olika IT tjänster blandas i molnet med lokala applikationer och därtill olika användningssätt i och utanför organisationen.
Vi på Anytrust är dedikerade inom IAM området och digitalisering. Vi arbetar med lösningar för olika företag och organisationer.

Genom åren har vi lärt oss mycket och vill nu tillsammans med er diskutera hur ni kan välja rätt IAM design för ert nuläge samt om ni planerar att flytta ut mer applikationer till molntjänster.

Vi vill med detta webinar dela med oss av våra erfarenheter men också beskriva varför IAM är en grundbult i en Zero Trust-strategi och komma med en del framtidsspaningar. Under webinariet kommer vi också prata om hur man kommer igång med en IAM-hantering och ge exempel på aktiviteter som ligger till grund för en IAM-strategi. Vi anser att området är så viktigt att vi tillsammans med er behöver presentera och diskutera olika lösningar.

Syftet med webinariet är att informera om Anytrusts arbete och våra erfarenheter med råd kring hur ni kan göra för att få en säker och effektiv miljö. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till våra experter via chatt.

Webinariet är för IT- och verksamhetskolleger.

 

Länk till hjälpsida GoTo Webinar

Publicerat av:

Andreas Warg

VD andreas.warg@anytrust.se

Vår VD är en glad Göteborgare som brinner för det som han anser vara viktigt i livet, det vill säga att må bra ihop med nära och kära, kollegor och kunder. Andreas är utbildad civilingengör inom datateknik, med hjärta för bade hård- och mjukvaruutveckling. På senare år har han rört sig från att ha händerna i tekniken, till att bygga morgondagens konsultstjärnor.