Nyheter med arkiv

Vår lösning bygger på standard SharePoint nyhetshantering men tillför möjligheten att använda kategorier, att fästa nyheter och olika vyer för presentation. .

Vår lösning bygger på standard SharePoint nyhetshantering där vi adderar funktioner som det ännu inte finns stöd för  i standardutförande. Du får snygga, responsiva nyhetssidor med antal sidvisningar, kommenterings- och gillafunktionalitet. Det går att slå av/på kommentarsfunktionaliteten per nyhet precis som i standard. Funktioner vi påför ytterligare är att du kan hantera Nyhetskategorier och vi kan anpassa visningen av nyheterna utanför standard. Du kan också välja att fästa nyheter och via dem i en fokus-snurra.

Nyhetsarkivet i SharePoint kan innehålla bilder, filmer (från Office 365 ,YouTube etc), bildspel, webbdelar mm. Allting är helt responsivt och fungerar utmärkt i din telefon eller surfplatta. Arkivet har förutom standardfiler även  filter anpassar efter dina kategorier. Vi kan även visa mer information runt nyheten än vad standardlistningen gör och du får en attraktiv arkiv- och söksida för dina nyheter.

Nyheterna går att visa både på klassiska SharePoint-sidor och på  modern pages. Det är en stor fördel då SharePoints inbyggda nyhetspresentation inte är kompatibel med klassiska SharePoint-sidor, vilket vår lösning å andra sidan är.

Kontakta oss!

Kontakta oss så kan vi visa och berätta hur vår nyhetsmodul fungerar och hur den kan se ut i lite olika stilar och utföranden.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.