På Jobbet

Vår På Jobbet-lösning gör det enkelt för era anställda att hitta central information som rör arbetsplatsen, anställningen, arbetsuppgifter mm.

Med vår På Jobbet-lösning kan era anställda kan snabbt hitta relevant information samlat på ett och samma ställe. Genom att publicera informationen centralt  kan användarna vara trygga med att informationen är korrekt och uppdaterad. Samt att den är godkänd av organisationen.För redaktörerna är det enkelt att arbeta med informationen. De skapar en ny SharePoint-sida med information och kategoriserar den för att göra den tillgänglig. Informationen kan även läggas upp som Word, PowerPoint, PDF mm. Se till att hålla all på jobbet-information up-to-date. Det gör ni enklast genom att utse en informationsansvarig samt genom att sätta ett ”senast granskat”-datum på informationen. Informationsägaren kan då med jämna mellanrum få en påminnelse om att granska sin information och uppdatera den om så krävs. På så sätt undviker ni gammal eller felaktig information på ert intranät.

Vad erbjuder vår på jobbet-lösning

  • Presentation av informationen i alla typer av dokument (Word, Excel, PDF, PowerPoint etc), SharePoint-sidor, länkar mm
  • Informationen blir sökbar på en samlingssida (se bild). Sökningar i hela dokumentet, inte bara rubrik och beskrivning
  • Kopplar ni på informationsägare och gransknings-påminnelser håller ni informationen aktuell och korrekt
  • Anställda ser endast den information som den enskilda personen har behörighet till
  • Kompatibel med SharePoint Online, Microsoft Teams samt SharePoint-appen för iOS och Android
  • Responsiv – lösningen fungerar på alla enheter (dator, mobil, surfplatta)

Kontakta oss!

Så kan vi visa och berätta mer om vår modul På Jobbet.

 

 

Ladda ner: På Jobbet.pdf

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.