Personalkatalog

Vår lösning Personalkatalog med personalsök i SharePoint förenklar för dig att hitta rätt personal samt underlättar för dina anställda att uppdatera information om sig själva.

Vår lösning underlättar för er personal att fylla i information om sig själva genom att ge exempel på vad kollegor har skrivit i sina profiler. Ni kan även aktivera en påminnelsefunktion som meddelar er personal om deras profil saknar viss information. Med vår modul kan man leta, läsa och ta del av informationen överskådligt direkt i intranätet.

Sök personal

Med vår personalkatalog kan ni söka på följande sätt:

  • Sök på all information om anställda, t.ex: namntelefonnummerpersonlig presentation, epost osv
  • Sök efter personal enligt deras kompetensintressentidigare projekt
  • Filtrera personal enligt deras stadkontoravdelning och jobbtitel

Exempel på sökscenarion kan vara: ”hitta personal som kan hållfasthetsberäkning i Malmö”, ”visa kollegor i min stad som tycker om att cykla mountainbike” eller ”visa kollegor som deltagit i Projekt ABC”

Uppmuntra er personal att hålla sina profiler uppdaterade

Med vår lösning kan ni påminna er personal om att fylla i eller komplettera sina användarprofiler. Lösningen kan kontrollera om en anställd inte fyllt i någon kompetens, intresse, tidigare projekt etc och meddela den anställde att denne borde uppdatera sin profil.

Personalen kan även ges färdiga förslag på kompetenser osv genom att vi visar upp vad dennes närmaste kollegor fyllt i.

Ju mer er personal ser till att hålla sina profiler uppdaterade och fyllda med relevant information desto lättare blir det att söka fram personer med rätt kompetens, utbildning, intressen etc.

Presentera medarbetare på intranätet

Använd modulen t ex för att presentera nya kollegor etc på intranätet. Det kan också vara trevligt att slumpa fram en ny medarbetare på en sida varje gång den laddas. Verksamheter som har geografisk spridning brukar tycka att det är en trevlig funktion. Det är snabbt och lätt att söka och hitta information om dina kollegor också.

Komplettera den med vår födelsedagskalender som håller reda på dina anställdas födelsedagar.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om denna modul och hur du kan ha nytta av och använda den?

hör av dig!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.