Jobba hos oss

Hos oss på Anytrust blir du en del av ett sammansvetsat härligt gäng med en gemensam passion för smarta lösningar, samarbete och kontinuerlig utveckling. Vi värdesätter långsiktiga kundrelationer där vi kan skapa mervärde och nytta. med kompetenta medarbetare som fortsatt är nyfikna på att lära nytt utvecklar vi oss och våra kunder. Vi har kontor i Karlstad och Göteborg (HK).
Gå till vår karriärsida här

Läs om  och sök till våra Traineetjänster här.


Med tryggheten från en stor koncern, men med fördelarna i ett litet företag

Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och ett gäng som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Som medarbetare hos Anytrust blir du en viktig del i vårt bolags och våra kunders utveckling. Här samarbetar du dagligen med beslutsfattarna och får med enkelhet gehör för dina idéer och förslag. Fördelarna med att vara en liten organisation möts i tryggheten av att vara en del i CombinedX koncern om totalt 450 medarbetare. Du kommer även få träffa dina kollegor i koncernen och byta erfarenheter på våra årliga sammankomster. Vi tror starkt på att det här är några av anledningen till vår låga personalomsättning. Vi trivs bra och känner oss trygga här – vi stannar helt enkelt länge.

Förmåner och tekniktorsdagar

Utöver att förse våra kunder med fantastiska, tekniska lösningar så tycker vi det är viktigt att tiden man spenderar på jobbet är rolig och utvecklande! Kompetensutvecklingstillfällen och teamstärkande aktiviteter hör därför till vanligheten. Vi erbjuder dessutom våra medarbetare möjligheten att åka iväg på kurser för att spetsa sina kompetenser. Vi har även som tradition att, en gång om året, åka utomlands tillsammans hela bolaget.

Men kanske är vi ändå mest stolta över våra tekniktorsdagar! Då turas vi om att delge varandra om vad vi lärt oss den senaste månaden och avslutar gärna med en rafflande omgång Kahoot! för att se vem i gänget som tog till sig allra mest. Som medarbetare hos oss omfattas du även av friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra fina anställningsförmåner.

Traineetjänst 2023

I vårt Traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något eller några av våra kundprojekt. Som trainee hos oss jobbar du som utvecklare främst inom Microsofts tekniker.  Sök traineetjänsten här.
Vi tror att du

  • är nyfiken och intresserad av ny teknik
  • uppskattar att utvecklas tillsammans med kollegor
  • tycker det är kul att samarbeta
  • drivs av att leverera bra kundupplevelser
  • vill ha kul på jobbet

Traineeprogrammet är en del av CombinedX där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under en 6-månaders period. Under utbildningsprogrammet kommer du tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som bygger på ditt professionella nätverk.

Hör av dig!

Med en ständigt hög förfrågan och en vilja att fortsätta växa är vi i ständigt behov av nya talanger!

Hos oss får du arbeta med en moderna, digitala produkter mot våra kunder, utveckling i Microsofts appar och produkter,  projekt där vi förflyttar och digitaliserar våra kunder och med smarta lösningar för att optimera och effektivisera den digitala arbetsplatsen.

Vi är lika nyfikna på dig med ett långt yrkesliv i bagaget som dig som kommer direkt från universitetet. Om du vill bli en del av en social och öppen arbetsmiljö där vi delar med oss av varandras kompetenser så kommer du högst troligt passa perfekt in i vårt lilla team!

Gå till vår karriärsida här

Vi har just nu flera tjänster ute. Vi söker utvecklare. Finns det ingen ledig position som passar dig? Välj att Connecta! Vi är alltid på jakt efter engagerade kollegor och kommer att ha din ansökan i åtanke när en ledig tjänst dyker upp.