Om oss

Anytrust har svart bälte i identitetshanering och vi ser till att rätt person har rätt behörigheter vid rätt tillfälle och av rätt anledning.

Vi erbjuder dig expertis och tjänster inom identitetshantering, automation & självbetjäning och samarbete i den digitala arbetsplatsen. Med paketerade koncept och skräddarsydda lösningar hjälper vi dig att driva digitaliseringen av din arbetsplats framåt. Vårt fokus är att leverera värde för dig och din verksamhet.

Du hittar oss och våra kontor på två orter, Karlstad och Göteborg (HK). Vi har gedigen kunskap och välrenommerade kunder. Inom området digitala arbetsplatslösningar arbetar vi bla med kunder som Sveriges Radio, Swedish Space Corporation, Knightech, Barilla, Skogssällskapet mfl


Med användarna i fokus

Med svart bälte inom identitetshantering ser vi till att rätt person har rätt behörigheter vid rätt tillfälle och av rätt anledning. Vi kan tekniken in i dess minsta beståndsdelar samtidigt som vi förstår oss på människan som både rationell och intuitiv varelse. I våra lösningar utgår vi från en infrastruktur som är framtidssäkrad och kostnadseffektiv.

Som kund till oss kommer du  att märka att vi eftersträvar ett tätt och nära samarbete, att arbetet leds av erfarna och strategiskt drivna projektledare, att du kan nå oss och få hjälp bokstavligen när som helst samt att vi eftersträvar långa och förtroendefulla relationer.

 

Möt våra experter

Anette Stjärnkvist Lönnberg

anette.lonnberg@anytrust.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det bla hundar, Thåström och racing som är stora intressen.

Niklas Carlsson

Niklas är en av våra utvecklare i Göteborg och arbetar med några av våra större enterprise kunder. Niklas är lika hemtam i SharePoint onPrem som Online eller Hybridmiljö. Han har också stor erfarenhet av uppgraderings och migreringsprojekt.

SharePoint utvecklare

Felicia Zhu

Felicia är en av våra utvecklare i Göteborg. Hon är ofta inblandad i leveranser som också innefattar någon av våra moduler som QMS och OnBoarding. Felicia är en duktig problemlösare som alltid ger bästa stöd till våra kunder.

Dan Gunnarsson

Support

I Dans roll som support har han bl.a. god kundkontakt och kunskaper framförallt inom FIM/MIM och integrationer mellan HR-system, AD och eventuell beställningsportal.
Dan är Intresserad av utveckling, spel, sport och musik, tar gärna promenader i naturen och umgås med familjen. Han är utbildad inom teknik och systemutveckling vid Lunds Universitet

Andreas Lindholm

Andreas är en teknikintresserad automationsingenjör som jobbat inom IT-automation och självbetjäning i snart 20 år. ”Teknik ska bytas om det finns verkliga skäl att byta” är hans motto.

Andreas Warg

VD
andreas.warg@anytrust.se

Vår VD är en glad Göteborgare som brinner för det som han anser vara viktigt i livet, det vill säga att må bra ihop med nära och kära, kollegor och kunder. Andreas är utbildad civilingengör inom datateknik, med hjärta för bade hård- och mjukvaruutveckling. På senare år har han rört sig från att ha händerna i tekniken, till att bygga morgondagens konsultstjärnor.

Viktor Edsand

Viktor är utbildad dataingenjör och har under åren blivit en expert på både identitetshantering och automation på Anytrust. Det började med ett examensjobb inom identitetshantering, och här är han än idag och tycker att det är fortfarande lika intressant och lärorikt som det var då.
På fritiden besöker Viktor i vått och torrt Gamla Ullevi för att få se de grönsvarta atleterna sparka boll och på varma och soliga dagar tar han gärna fram motorcykeln eller golfklubborna.

Rikard Boström

rikard.bostrom@anytrust.se

Rikard Boström är entreprenör med över 25 års erfarenhet inom IT-konsultbranschen och är en av grundarna av Anytrust.
Rikard är delaktig i bolagets strategier, försäljning och projektleveranser.

Emil Svensson

Emil arbetar som utvecklare med ett stort intresse för programmering och molntjänster. Han ser kundens behov för informationslösningar som en möjlighet att lära sig mer och få klura på tekniska problem. Arbetet med automation på Anytrust är en möjlighet att få bidra till förbättringar i ute i organisationer.

På fritiden är han gärna på gymmet eller sitter med egna tekniska projekt.

Jonathan Berner

Utbildad nätverkstekniker som har efter studierna jobbat som it-tekniker på flera olika bolag och plockat med sig bred erfarenhet och kunskapsbank Efter 10 år som it-tekniker har Jonathan fastnat för automation, varför göra samma sak om och om igen? Fritiden innehåller mycket skratt och lek med familj, vänner och såklart lite träning där löpning är ett stort intresse.

Stefan Jonsson

Stefan är senior konsult och expert på SharePoint, Exchange, AD och infrastruktur i Microsoftplattformen. Han ser också till att du får rätt autentiseringslösning samt hjälper också till att flytta våra kunder till molnet. Med Stefan är du i trygga och kompetenta händer.

Themis Kostopoulos

Themis är en driven dataingenjör med specialitet inom MIM, Powershell och automation, han har varit med sedan företaget startades år 2012. Han har alltid många bollar i luften samtidigt och delar gärna med sig av sina kunskaper.

På fritiden spelar han gärna nåt roligt sällskapsspel eller umgås med familj och vänner.

Tobias Granberg

Tobias kompetens ligger bla inom API-utveckling i .Net han har ett intresse för molnbaserade lösningar. Tobias jobbar helst i grupp och delar gärna med sig av sin kunskap. Han brinner stark för problemlösning i alla dess former, och är inte rädd för nya utmaningar. På fritiden kan man garantera att om inte solen är ute så hittar du Tobias vid datorn eller på gymmet.

Daniel Nilsson

Daniel har lång erfarenhet av IT-infrastruktur och identitet- och åtkomsthantering (IAM) i en mängd olika roller såsom IAM-specialist, IAM-arkitekt och tjänsteutveckling. Inom IAM-området arbetar Daniel med rådgivning, utveckling av IAM-processer, arkitektur och utveckling.
Utanför sitt arbete spenderar han sin tid med familjen, vänner och gillar att träna.

Philip Lörincz

Philip har en bakgrund inom teknisk support av bland annat Azure och trivs med utmaningen av problemlösning. Philip besitter även kunskaper inom MIM och programspråk såsom C#, powershell och javascript.
Utanför arbetet spenderar han sin tid med familj och vänner samt hänger en del på gymmet.

Philip Benjaminsson

Philip är en driven kille som älskar utmaningar och att lära sig nytt. Han gillar att röra på sig mycket på sin fritid, som att träna på gymmet, parkour, paddel och det mesta där man rör på sig. Han kollar mycket fotboll på sin fritid och umgås mycket med sin sambo, familj och vänner.