Sharepoint Collaboration 365

Vi hjälper dig nyttja Sharepoint och Microsoft 365 för kommunikation, informationsutbyte och samarbete i din digitala arbetsplats. Microsofts verktyg erbjuder också goda möjligheter att optimera, effektivisera och underlätta verksamhets- och användarnära processer. En digital arbetsplats nåbar för alla.

Vi levererar lösningar för den digitala arbetsplatsen åt ledande svenska företag och organisationer. Med våra lösningar baserade på Microsofts plattform SharePoint och M365  skapas goda förutsättningar att ha en modern, säker och tillgängligt digital arbetsplats. Våra intranät som är byggda med SharePoint är fullt kompatibla med Office 365, framtidssäkrade och håller användarna i fokus. SharePoint och apparna i Microsoft 365 gör det enkelt att skapa och dela information, hitta relevant innehåll  samt samarbeta. För mindre företag passar oftast Intranät360 grund som är en färdig lösning att starta med och sedan kan  anpassas vidare efter behov. I de större organisationerna adderar vi oftast redan från början funktioner som målgruppstyrt innehåll, automatisering med hjälp av Power Automate samt integration med andra system och data mha API:er. Med ett antal moduler anpassade efter verksamheters vanliga behov kan vi hjälpa dig och din verksamhet att snabbt få något på plats.

Med lösningar baserade på SharePoint och Microsoft 365 ger vi dig och dina användare en modern, tillgänglig,  mobil och arbetsplats. Det ska vara lätt att göra rätt.

Vårt erbjudande

Intranät360

Med paketeringen intranät360 kommer du och din organisation snabbt igång med ett modernt intranät.

QMS

Med hjälp av QMS-kvalitetssystem i SharePoint skapar man en gemensam yta för att visualisera och tillgängliggöra processer, styrande verksamhetsdokument, beskrivningar och rutiner.

På Jobbet

Vår På Jobbet-lösning gör det enkelt för dina anställda att hitta central information rörande deras arbetsplats, anställning, arbetsuppgifter mm på ett och samma ställe.

Onboarding

Med modulen Onboarding har ni stöd för checklistor och påminnelser i samband med on- och offboarding av personal.

Avtalshantering

Modulen Avtalshantering hjälper dig och din organisation att ha kontroll på era avtal och deras livscykel. Stöd för mallar, godkännandeflöden och automatiserade påminnelser skapar mervärde.

Nyheter med arkiv

I vår modul Nyheter med arkiv kan ni skapa och hantera olika nyhetskategorier på ett och samma ställe. Snyggt presenterat, enkelt sökbart och sortering med olika filter.

Personalkatalog

Personalkatalog med personalsök i SharePoint förenklar för dig att söka och hitta kollegor samt underlättar för era anställda att uppdatera information om sig själva.

Driftmeddelanden

Vi erbjuder en lösning där du kan visa tidsstyrda driftmeddelanden och notifieringar till dina användare på intranätet. Du kan även automatisera mejlnotifieringar för vissa typer av meddelanden.

Semesterlista

Med en semesterlista i SharePoint hanterar du och registrerar ledighetsansökningar, planering och godkännande som visar aktuella ledigheter på ett och samma ställe.

Lösningar för din arbetsplats

 • Intranät
 • On-off boarding
 • Kvalitetssystem
 • Offert och avtalshantering
 • Dokumenthantering
 • Appar för intranät
 • Migreringar
 • Mejlhantering

Effekt av dina  molntjänster

 • Microsoft365
 • SharePoint & O365
 • Teams
 • PowerApps
 • Power Automate
 • Integrationer
 • Appar i Azure

Vill du komma igång?

En arbetsplats idag är så mycket mer är den fysiska platsen om det så är ett kontor, en avdelning, ett förarsäte, en truckhytt eller ett lager. Många fysiska arbetsplatser är idag inte heller platsbundna utan istället mobila i sin karaktär. Det kan till exempel vara montörer eller säljare som jobbar på fältet eller arbetslaget som har hand om fastighetsskötseln eller maskinparken. Med förändrade arbetsuppgifter och sysselsättningar så ser vi också att former för samarbete och anställning också förändrats mot högre rörlighet och förändring. Den digitala arbetsplatsen, som är gemensam, blir då mötesplatsen där alla möts och företagskulturen byggs. Det är här man känner identitet och gemenskap, den digitala arenan, miljön och mötesplatsen är lika viktig som den fysiska.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din digitala arbetsplats i Microsoft 365. Har du frågor eller funderingar så kontakta oss.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anette Stjärnkvist Lönnberg

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.