Intranät

Som experter på intranät gillar vi på Smiling Workplaces att hjälpa dig som kund för att du ska lyckas med ditt intranät. Dessutom är vi trygga med att vår paketering Intranät 360 och våra moduler kan ge dig och din verksamhet den start du behöver för att snabbt komma igång med din digitala arbetsplats.

Vi gillar intranät

Trender

Vi har spanat in några trender, som vi vill dela med oss av:

  • Låt medarbetarna forma arbetssättet och ge dem inflytande att påverka genom att du först tar reda på deras behov. Undvik en arbetsplats där ni fastnar i slutna arbetssätt. Jämför med hur ni samverkar och kommunicerar privat och erbjud sedan lika smidigt samarbete på arbetet.
  • AI: smarta funktioner börjar alltmer göra sitt inträde på den digitala arbetsplatsen. Smiling Workplaces jobbar med den här typen av lösning i det vi kallar Smart FAQ
  • Lärande på individnivå. Alla medarbetare behöver inte veta allt eller lära sig allt. Därför kan du låta intranätet ge stöd för individanpassat innehåll, samarbete och kompetensforum.

Flexibelt och mobilt

Vi ser att fler och fler företag och organisationer mognar i sin syn på möjligheten att arbeta på distans. Som exempel är det alltfler som bygger både fysiska och digitala arbetsplatser på nya sätt, vilket gör att behovet av rätt typ av sociala intranät ökar.

En annan spaning är att nu börjar intranät och den digitala arbetsplatsen nå utanför de traditionella kontorsjobben för första gången. Med andra ord börjar även medarbetarna på ”golvet” att få den access de tidigare inte hade, eftersom de inte hade en typisk skrivbordsmiljö. Det gör att vi idag har en helt ny spelplan där alla har en telefon eller surfplatta. Den mobila arbetsplatsen och det mobila intranätet är ett faktum.

Publicerat av:

Anette Stjärnkvist Lönnberg

anette.lonnberg@anytrust.se +46(0) 702-580 770

Anette jobbar som konsult och rådgivare i den digitala arbetsplatsen. Anette jobbar med olika typer av uppdrag och kunder och trivs bäst när hon kan lösa kunders problem och utmaningar. På fritiden är det djur, musik och motorsport som är stora intressen.